Kunsten med kosmetikk
kirurgi

Kosmetisk kirurgi har makten til å gjenopprette, forbedre og korrigere. I de rette hendene kan det også endre ditt perspektiv og holdning.

Få mest mulig ut av årene som kommer takket være våre høyt kvalifiserte kirurger som er utdannet i forkant med de nyeste kirurgiske teknologiene.

Etterspør et sitat

Uten engasjement!

En kosmetisk kirurgioperasjon i en kosmetisk klinikk i Tyrkia, kombinert med en ukes rekonvalesens på et 5-stjerners hotell, koster deg mye mindre enn en operasjon i Europa, og dette for samme eller enda høyere servicekvalitet.

Føler deg bra med kroppen din, føler deg bra med deg selv ...

Vil du sette en stopper for fysiske komplekser for godt?

Aldri bagatellmessig, handlingen av kosmetisk kirurgi blir alltid ansett i Academic Chirurgie i en ånd av utsmykning, foryngelse og skreddersydd personlig utvikling.

Hver sak er unik, slik at resultatet blir for.

Nyheter

Read more +25 oktober 2020 By admin in Uncategorized

Medisinsk turisme: Istanbul, det rette implantatet

Takket være attraktive tjenester bringer hårtransplantasjoner inn mer enn en milliard euro til den tyrkiske økonomien. Det er ikke flaggermusene, det er Istanbuls flaggermus-turister. Du kommer uunngåelig over dem i nærheten av de mange hotellene og restaurantene i de små gatene ved siden av Taksim-plassen. Et bånd med hvitt gasbind rundt hodet erstatter ofte det
Read more +25 oktober 2020 By admin in Uncategorized

Hvordan Tyrkia ble flaggskipet for hårturisme

Hårtransplantasjonsvirksomheten vokser over hele verden. Tyrkia har etablert seg som en av de mest populære destinasjonene for denne håroperasjonen. Turister kommer fra hele verden for å utføre hårintervensjoner i private klinikker. Det er flere grunner til dette. Tyrkia, et turistmål, men ikke bare Tyrkia er kjent for å være et av de største turistmålene i
TOP